AGH University of Science and Technology in Krakow

cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Prezentacja + zadanie #5 + ZAPISY NA EGZAMIN

Witajcie,

Zamieszczam prezentacje z ostatniego szkolenia.

Na zadanie domowe są zestawy CLAD 5 i CLAD 6. Należy je zrobić do NIEDZIELI do godziny 22:00, gdyż wtedy także będzie deadline dla zapisów na egzamin CLAD, a żeby przystąpić do egzaminu należy mieć wszystkie zadania typu CLAD zrobione!

Zachęcam jeszcze raz do ukończenia projektu dodatkowego - gry.

Otwarte zostały również zapisy na egzamin CLAD (dla grup czwartkowych, oraz wtorkowych)

0 Kudos
Message 1 of 10
(7,241 Views)

Czy oprócz CLAD 5 i 6 nie trzeba nic robić? Na ostatnie zajęcia niektórzy zrobili nadprogramowo zadanie z jednej prezentacji. Ci którzy tego nie zrobili muszą to dosłać czy jak?

0 Kudos
Message 2 of 10
(5,797 Views)

Czy grupy, które nie miały jeszcze 5. zajęć także muszę zrobić CLAD 5 i 6 do niedzieli 29.11?

0 Kudos
Message 3 of 10
(5,798 Views)

Grupa wtorkowa nie musi robić CLAD 5 i 6. Proszę zrobić natomiast CLAD 4 i wszystkie ewentualne braki. We wtorek będę sprawdzał każdego z osobna, czy ma jakieś braki.

0 Kudos
Message 4 of 10
(5,798 Views)

A co z zapisami na egzamin dla grupy środowej C?

0 Kudos
Message 5 of 10
(5,798 Views)

Witam, w czwartek na ostatnich zajęciach przed egzaminem nie zostałem wprawdzie poinformowany o jakichś brakach w zadaniu domowym albo w zestawach CLAD które rozwiazywalismy przez okres trwania szkolenia, ale nadal nie mam odpowiedzi na mailu co do wyników z zestawu czwartego z pytan CLAD - więc wole sie upewnic czy wszystko mam na biezaco, bo napisane jest ze do niedzieli do 22h00 trzeba miec wszystkie zadania CLAD rozwiazane. Pozdrawiam.(filip1718@gmail.com)

0 Kudos
Message 6 of 10
(5,798 Views)

Ja mam pytanie co zrobić w mojej sytuacji? Nie dałem rady pojawić się na zajęciach w ten czwartek i miałem nadzieję odrobić je z grupą G w ten czwartek (mieli akurat tydzień opóźnienia). Co w takim wypadku?

0 Kudos
Message 7 of 10
(5,798 Views)

@Rockambient: Grupa środowajest opóźnona o tydzień, terminy ustalimy na kolejnych zajęciach i dopiero wtedy będzie formularz zapisów.

@ filip1718: sprawdziłem i wszystko jest OK.

@ GrzesiekW: Zapisz się na egzamin i przyjdź w czwartek odrobić zajęcia.

Widzę, że jeszcze kilka osób się nie zapisało. Jeszcze mają szansę to zrobić do jutra rano, ponieważ wtedy wysyłam listę osób. Później już szansa na egzamin przepadnie!

0 Kudos
Message 8 of 10
(5,798 Views)

czy dostaniemy jakąś odpowiedź zwrotną po zapisaniu się na egzamin? Bo nie wiem czy powininem się martwić

0 Kudos
Message 9 of 10
(5,798 Views)

Tak, każdy dostanie wiadomość, kiedy ma egzamin. Napiszę tutaj informację gdy zostaną rozesłane wiadomości.

0 Kudos
Message 10 of 10
(5,798 Views)