NI Ürünleri İle İlgili Tartışmalar

cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

DAQ assistant ve Device bulunamama problemi

Merhabalar 

Bitirme tezim için Labview programını kullanıyorum. Labview 8.5.1 i yüklediğim zaman bilgisayar sensörü görmüyor. Güncellemeleri yapıp Daqmx 15.5 i yüklediğim zaman bu sefer DAQ assistant program içinde kayboluyor ve geri gelmiyor. Bunun bir çözümü var mıdır ?

Teşekkürler

0 Kudos
Message 1 of 5
(3,993 Views)
Merhabalar program ekle kaldır /National instruments adı altında kurmuş olduğunuz ilgili programları kaldırınız. Kurulumunu yapmış olduğunuz daqmx'in hangi labview versiyonlarına destek verdiğine bakınız. Örneğin aşağıdaki linkten daqmx 14.5.1 in hangi labview versiyonlarına destek verdiğini description kısmından ulaşabilirsiniz.

http://www.ni.com/download/ni-daqmx-14.5.1/5271/en/

Uygun labview versiyonunu kurup sonrasında support eden daqmx kurulumunu yapınız. Muhtemel sorununuz çözülecektir.

Saygılarımla...
Himmet GENCER
Software Development Coordinator at TDG
himmetgencer@gmail.com

View Himmet Gencer's profile on LinkedIn

View on Instagram
0 Kudos
Message 2 of 5
(3,981 Views)

Teşekkür ederim cevabınız için. Umarım yapabilirim bu sefer.

0 Kudos
Message 3 of 5
(3,966 Views)
Ne demek bir sıkıntı olursa yazarsınız tekrardan.
Himmet GENCER
Software Development Coordinator at TDG
himmetgencer@gmail.com

View Himmet Gencer's profile on LinkedIn

View on Instagram
0 Kudos
Message 4 of 5
(3,963 Views)

Tekrardan merhaba

Ben Labview 8.5.1 in üstüne bunu desteklediğini DAQmx 8.7.1 i yükledim. DAQ Assistant var ancak device bilgisayarım görmüyor. Sanırım sensörün bağlı olduğu modülleri bulamıyor. Çünkü Aygıt yöneticisinde DAQ-9172 diye bir cihaz görünüyor. Ancak portlar yani NI 9233 olarak geçen cihazları bulamıyor. Bu benim işletim sisteminden kaynaklı olabilir mi ? Windows 8 kullanıyorum.

0 Kudos
Message 5 of 5
(3,941 Views)