NI Ürünleri İle İlgili Tartışmalar

cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Dosyadan okunan işaretin STFT spectograms sonucunun görülememesi

Read From Measurement File bloğu aracılığıyla okududuğum verinin STFT Spectograms sonucunu göremiyorum. Acil olarak yardımlarınızı bekliyorum.

İyi çalışmalar.

0 Kudos
Message 1 of 10
(6,405 Views)

Kodu eklemediğiniz için sonucu biz de göremiyoruz 🙂 Kodu eklerseniz bir bakalım.

Message 2 of 10
(6,403 Views)

:D. Çalışması için gereken örnek dosyayıda yollamaya çalışıyorum. vi ektedir.

0 Kudos
Message 3 of 10
(6,401 Views)

örnek dosya ektedir. orijinalinde .lvm uzantılıdır.

0 Kudos
Message 4 of 10
(6,400 Views)

STFT Spectogram Display.vi eksik.

0 Kudos
Message 5 of 10
(6,397 Views)

o blok mevcut zafer bey. buna rağmen sonuç alamıyorum.

0 Kudos
Message 6 of 10
(6,393 Views)

Verdiğiniz VI üzerinde çalışmadan önce "STFT Spectogram Demo.vi" örneğini incelemenizi öneririm. VI'ı çalıştırmayı denediğimde LV kilitleniyor çünkü.

0 Kudos
Message 7 of 10
(6,388 Views)

VI'ı olduğu gibi çalıştırabildim (LV 2011) ancak seçilmiş olan parametreler hafıza kullanımını çok arttırıyor. 

Time step olarak 1 sn. ve de frekans paket boyutu olarak da 512 seçildiğinde edindiğim sonuç görselini ekte bulabilirsiniz. Bir miktar da VI'ı düzenledim, özellikle dosya okuma kısmı biraz dağınık olmuş, File Read Express VI tek başına yeterlidir. 

Capture.JPG

Yalnız Zafer Bey'de ve sizde niçin çalışmadığını bilemiyorum. LV 2010'a dönüştürülmüş versiyonunu da ekte bulabilirsiniz. Keza 2010'da da denedim ve sonuç aynı. Arzu ederseniz bir de benim eklemiş olduğum VI'dan deneyin.

Kolaylıklar dilerim.

Candan

(Bay) Candan CANER
National Instruments Türkiye
Message 8 of 10
(6,386 Views)

İlgilendiğiniz için hepinize cok tesekkür ederim yol göstermelerinizle problemi halletmeye çalışacağım.

İyi çalışmalar.

0 Kudos
Message 9 of 10
(6,382 Views)

Açtı ama sen sorunu çözmüşsün zaten 🙂

0 Kudos
Message 10 of 10
(6,378 Views)