05-11-2012 12:33 AM
Merhaba,
Herhangi bir dosyayı sıkıştırıp zip dosyasına kayıt etmek ve daha sonra bu dosyaya şifre vermek için herhangi bir fonksiyon ve kütüphane var mıdır?
05-11-2012 05:23 AM
Dosyalama paletinde ZIP alt kütüphanesi var ama kontrol ettim şifreleme yapmıyor. Bir dosyayı açıp şifrelemek için önceki başlıkta eklediğim şifreleme yöntemini kullanabilirsiniz.
İlk fırsatta bir örnek eklemeye çalışırım. Bu akşam istanbul'a dönüyorum ve sanırım yarın olabilir.
05-11-2012 05:39 AM
Genel forumlarda bu sorunuza arkadaş "command line parameters (arguments)" kullanın. ZIP bunu destekler demiş. İyi bir bilgi bence, yapmanız gereken ZIP için "command line parameters" ve kullanımını öğrenmek.
Araştırırsanız çok daha fazla bilgi bulabilirsiniz. Yapmanız gereken sysexec ile bu komutları parametreleri ile çağırmak.
05-11-2012 05:42 AM
Merak edenler için LV uygulamaları da command line arguments kabul etmektedir.
Passing Command Line Arguments to a LabVIEW Executable
Application:Command Line Arguments Property
05-11-2012 05:41 PM
Merhaba Zafer Bey,
Verdiklerinizi inceleyeceğim. Ben de alternatif olarak şöyle bir şey buldum. (http://wiki.openg.org/Category:Oglib_lvzip_VIs) Ama executable problemi olur mu bilemedim. Hani bunun için de ayrı lisans olmaz diye düşünüyorum ama 🙂 Artık herşeyde çok kararsızım.
05-12-2012 12:49 AM
Bulduğunuz şeyi görünce hatırladım 🙂 VIPM ile yükleyebileceğiniz ücretsiz kullanıcı eklentilerinden bir tanesi. Bende daha önce yüklüymüş ama kullanmadığım için hatırlamadım sanırım.
Bir deneme yaptım ve çalışıyor.