07-04-2012 06:37 AM
Selamlar arkadaslar,
Ismim Hamit, ve hollandadan katiliyorum.
Hollandada yasiyor ve Belcikada calisiyorum. Uzman oldugum konu Ultrasone flowmeters elektronik teknisyenligi.
Urettigimiz sensor ve sayaclarin testi icin LV den faydalanmaktayiz. Bu genelde sensorlerin testi icin kullanilmakta. Bu LV programini is yerindeki bir arkadasimiz yuksek teknik okulunu disaridan bitirdigi donemde sinav projesi olarak yapti. Gecen zamanda GPIB kartinin yeni bilgisayarlardaki ISA girisinin olmayisindan dolayi usb scooplar icin kullanilabilinir sekilde yeniden duzenlendi.
Bende daha onceden beridir program ve programciliga hevesli biri olarak is yerinde LV uzerine kendimi gelistirmek icin 3 - 5 haftadir yogun calismalar icerisindeyim. Bir cok video izledim ama hem cok kullanisli hemde anliyana ve kavriyana kadar zor bir analiz programi oldugunu gordum.
Daha sonra dun buraya uye oldum ve siz degerli ustatlarin forumlardaki sabirli ve paylasimci yanlarinizi gormek beni adeta bu foruma baglayan bir etken oldu ve dunden beridirde forumlari yakindan takip etmekteyim.
suan tatil sezonu oldugu icin is yerinde LV ile calisabilecegim bir ortam henuz olusturulmadi ancak menagerimle yaptigim gorusmemde tatil sonrasi haftada bir kac saatimi LV yi kullanma ve kendimi gelistirebilecegim bir ortamin saglanacagini ogrendim ve acikcasi buda beni heyecanlandirdi ogrenmeyi ve programciligi seven biri olarak.
Henuz bir soru ile huzurlariniza gelmedim ama kisa zamanda sorular ve belkide daha sonra deneyimlerle forumlarin gelismesi konusunda katkida bulunacagimi dusunuyorum.
Ve simdiden sabirli ve yardimci paylasimlariniz icin tesekkur ederim.
Saygi ve Selamlarimla,
Hamit
07-04-2012 07:46 AM
Merhabalar Hamit Bey;
Türkçe foruma siz de hoş geldiniz. Değerli katılımlarınızı bekleriz.
Selamlar,
Candan
07-04-2012 10:20 AM
Hoşgeldiniz.
Bu arada iki-üç haftadır proje yoğunluğum sebebiyle forumlara destek veremez durumdayım. Yoğunluk bitince tekrar ilgilenmeye çalışacağım. Ara ra yine cevaplar yazmaya da gayret edeceğim 🙂