02-05-2010 06:07 AM
LabVIEW Embedded uygulama ornekleri,egitim-tanitim videolari varmıdır?,bunlara nasıl ulaşabilirim?
Turgay
02-05-2010
03:24 PM
- last edited on
10-20-2024
11:26 AM
by
Content Cleaner
Merhaba Turgay,
Genel bilgi olarak bu sayfayi oneririm: http://www.nxtbook.com/nxtbooks/ni/embeddeddesignplatforms/
Embedded icin ana portal burda: https://www.ni.com/en/shop/compactrio.html
Embedded alaninda hangi konuda bilgi almak istersiniz? Bende yardimci olabilirim.
NIin embedded alaninda urunleri su kategorilere ayrilabilir:
Microprocessors/Microcontrollers
Custom Circuit Design
FPGA
Industrial/Real-Time PCs
Embedded Computers
Gordugunuz gibi bir cok alanda bilgi var, ancak dusundugunuz bir embedded platform varsa, daha detayli bilgi verebilirim.
Ornek program olarak LabVIEW yada LabWindows/CVI ornek programlari NI-RIO driverleri indiriseniz otomatik olarak LabVIEWe yuklenir.
-Tolga
02-05-2010 03:42 PM - edited 02-05-2010 03:45 PM
Merhaba Tolga,
Ben ,LabVIEW Microprocessors/Microcontrollers/ Blackfin-ARM prosesör modülleriyle ilgileniyorum.
TFT ve Dokunmatik LCD ile ilgili örnek uygulamalara sitede rastlayamadım.Özellikle bu konuda yardımlarınızı rica ediyorum.
Teşekkürler ,
Turgay
02-08-2010 03:42 PM
04-07-2010 08:10 AM
"LabVIEW Touchpanel Module" ile Herhangi bir ARM-CE hardware programlanabiliyor mu?
Daha once sadece NI dan satin alinan HMI hardware ler programlanabiliyor diye duymustum.
Ozgur
05-06-2010 04:08 AM
05-06-2010 04:09 AM
05-06-2010 05:35 AM
Merhaba,
Öncelikle, forumda yeni bir konuda mesaj gönderirken yeni bir başlık açmanız yerinde olacaktır.
Bu sayede, diğer kullanıcıların mesajlarınızı daha kolay erişmesi/bulması mümkün olabilir.
Sorunuzun cevabına gelince;
Eğer verilerin gönderilmesi yüksek bir frekans ve baud rate ile gerçekleşiyorsa programınız verileri işlemekte yavaş kalıyor olabilir.
Bu durumda input buffer taşar ve veriler ile senkronizasyonunuzu kaybedersiniz.
Programınızı veri gönderimi başlamadan önce çalıştırın, böylece ilk byte'dan itibaren doğru byte'i doğru şekilde yorumlarsınız.
Veri aktarımı başladıktan sonra programınızı çalıştırırsanız ilk okuduğunuz byte'ın paketin kaçıncı byte'ı olduğunu bilemezsiniz.
Alternatif olarak, veri paketlerinize paket başlangıcını belirten ilave header byte'ları eklerseniz, herhangi bir anda okumaya başladığınızda da doğru sıralamayı yakalayabilirsiniz.