06-18-2010 03:24 AM - edited 06-18-2010 03:28 AM
Merhabalar;
Board'umuzdaki yeni mesajlar ve gelişmelerden kayıtlı e.posta adresinizle haberdar olabilmek için, board'a kayıtlanabilirsiniz (subscribe). Bunun için, Türkçe forumumuz olan NI Ürünleri İle İlgili Tartışmalar board'unda , Board Options menüsünden "Subscribe" butonuna basmanız yeterli.
Kayıt sonrasında en üst satırda "Success! Subscription added." yazısı çıkacaktır.
İlgilendiğiniz ya da yazıştığınız herhangi bir konuda (topic) gelişmelerden e.posta yoluyla haberdar olabilmek için ise o konuya da kayıtlanabilirsiniz.
Bunun için ilgili konu içersinde "Topic Options" butonuna basarak çıkan ilgili menüden "Subscribe" tuşuna basmanız yeterlidir.
Kayıtlandığınız konu ve board'ları görmek, değiştirmek ya da silmek için kişisel ayarlarınız (My Settings) altındaki "Subscriptions & Bookmarks" sekmesinden "Email Subscriptions" butonuna basarak kayıtlı tüm konu ve boardları görebilirsiniz.
Herkese iyi mesajlaşmalar.
Candan
06-18-2010 03:49 AM
Bende sadece RSS kaydı yapma "Subscribe to RSS Feed" seçeneği çıkıyo ama fazlasıyla yeterli olacak sanırım.
Bilgi için teşekkürler.
06-18-2010 03:56 AM
Acaba NI hesabınıza tanımlı bir e.posta adresiniz var mı?
Candan
06-18-2010 04:01 AM
Eposta hesabımla giriş yapıyorum ama az önce her nasılsa "Board Options" kısmında sadece "Subscribe to RSS Feed" aktifti. Forumları okuyup gezindikten sonra menünün tümüyle aktif olduğunu gördüm sanırım geçici bir sorun oldu. Eposta kaydını yapabildim ve epostama foruma eklenen yeni mesaj olduğuna dair bilgi ulaştı.
Teşekkürler