NI Ürünleri İle İlgili Tartışmalar

cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Setup Dosyası oluştururken Uzantı seçimi

MErhaba,

Programımı Setup haline getirdikten sonra yükleme kısmında iki ayrı uzantı soruyor. Biri NI programının uzantısı diğeri ise yazılımın kaydedileceği uzantı. Buradaki NI uzantısını kaldırabilir miyiz? Kaldırabilirsek NAsıl?

ornek.jpg

Yasemin Barutçu
Electrical And Electronics Engineer
0 Kudos
Message 1 of 5
(7,176 Views)

Yasemin Hanım yine ilginç bir soru buldunuz 🙂 Kısmete bakın bende kurulu tüm LV sürümlerinde denedim ama kurulum oluşturmada her seferinde hata çıkıyor. Kurulum penceresini açmıyor bile :S

Genel bir yorum yapayım, NI kurulumu için gerekli olan dosya konumu göstermeyi neden iptal etmek istiyorsunuz? Gerekli kurulumları ister kurulum paketinin içine atın ister ayrı yükleyin bu yapıyı kullanmak zorundasınız. LV run-time engine vb gibi gereklilikleri bir şekilde kurmalısınız.

Aklıma kendi kurulum uygulamanızı geliştirebileceğiniz gibi bir çözüm geliyor ama uğraşmaya değer mi bilemem. Tabi bunun için LV kullanamazsınız windows ortamında çalışacak başka dil kullanmalısınız. Son olasılık kurulum paketleri oluşturan uygulamalar var, bir tanesini indirip deneyebilirsiniz.

Message 2 of 5
(7,164 Views)

Bazı kişilerin kullandığım programı görmesini istemiyorum.:) Ama NI sağolsun bunun için hiç yardımcı olmuyor.

Exe haline çevirmenin mantığı dışına çıktım resmen. Artık Exe'nin exesini oluşturarak bir takım şeyleri yapmaya çalışacağım 😄

Yasemin Barutçu
0 Kudos
Message 3 of 5
(7,150 Views)

Hmm ilginç bir yaklaşım olmuş 🙂 Bu arada LV alt yapısına uygun olmayan ne varsa birkaç haftada ortaya döktünüz, forum yöneticileri kızıp sizi foumlardan uzaklaştırmazsa iyi Smiley LOL

0 Kudos
Message 4 of 5
(7,147 Views)

Valla isteyerek olmadı Zafer Bey 😞 keşke hiç olmasaydı..?..!

Yasemin Barutçu
0 Kudos
Message 5 of 5
(7,137 Views)