NI Ürünleri İle İlgili Tartışmalar

cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

wavelet transform

Elimde bulunan sinyale ( dizi ve matris her ikisi de kullanılacak ) wavelet transform uyguladığımda ( wavelet transform daubechies4.vi uzantılı blok aracılığıyla ) çıkış olarak graphte bir netice alamıyorum. Bu konuda ne yapabilirim.

teşekkürler.

0 Kudos
Message 1 of 4
(5,483 Views)

Merhabalar;

Wavelet transform'dan geçirmek istediğiniz veriyi (mümkünse .tdms ya da .lvm uzantısında) payalaşabilir misiniz ? Ayrıca Wavelet transform sonrasında beklemiş olduğunuz sonucu da gösterir bir grafik varsa, bunu da incelemek isterim.

Kolaylıklar dilerim.

(Bay) Candan CANER
National Instruments Türkiye
0 Kudos
Message 2 of 4
(5,471 Views)

Tabiki; kullandığım dosya .lvm uzantılı ayrıca bu işaret STFT uyguladığımda ekteki sonucu elde etmiştim. İşareti ve sonucu ekledim.

0 Kudos
Message 3 of 4
(5,467 Views)

İşaret dosyası yok gibi, mesajınızın ekinde sadece STFT'ye ait sonuç görseli gözüküyor.

Ayrıca, Wavelet Transfrom çıkışında alınacak sonucun STFT ile aynı mı olması bekleniyor ??? Niçin STFT sonucunu paylaştığınızı tam olarak anlayamadığım için sorma gereği gördüm.

Son olarak, kullandığınız "Wavelet Transform Daubechies4 VI" fonksiyonunun (http://zone.ni.com/reference/en-XX/help/371361H-01/lvanls/wavelet_transform_daub/) web adresindeki yardım dökümanında, giriş sinyali (X)'in; 2'nin katlarında eleman uzunluğuna sahip olması gerektiği yazıyor. Kendi kodunuzda bu duruma dikkat etmiş miydiniz ?

Kolaylıklar dilerim.

(Bay) Candan CANER
National Instruments Türkiye
0 Kudos
Message 4 of 4
(5,459 Views)