NI Ürünleri İle İlgili Tartışmalar

cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Lisans ile ilgili bir soru

Solved!
Go to solution

Elimde bulunan labview 2009 lisanslı ürünüm 2010 ile yapılmış projeleri açmıyor.Bunun için labview 2010 lisans ı mı almam gerekiyor  yoksa böyle bir yükseltme mevcut mu .Daha öncesinde 2009 u ni firması yülseltme olarak paket için göndermişti fakat bu sürüm henüz elimize ulaşmadı.Daha önce 2010 deneme sürümü ile açabiliyordum onunda deneme süresi doldu.

önerilerinizi bekliyorum .

seyf

0 Kudos
Message 1 of 7
(6,637 Views)

LV nin bir önceki sürümü dahi yeni sürümle kaydedilmiş kodu açmayacaktır. Buna NI'ın politikaları ve LV sürümler arası uyumsuzluğun boyutları yönünden bakmak istemiyorum ama bu böyle. Söylediğiniz gibi açılır sürümde kodu açıp alt sürümle kaydetmeniz gerekir. Şu an bunu yapamıyorsanız kodu paylaşırsanız sizin için yapabilirim.

Bunun dışında paket yükseltme ile ilgili LV yi aldığınız firma ile irtibata geçebilirsiniz. Yükseltme ile ilgili bilgiyi kendilerinden alabilirsiniz.

0 Kudos
Message 2 of 7
(6,635 Views)

dosya ekte bulunmaktadır zafer bey. Xbee modülleri ile çalışıyorum şu sıralar.arayüz yazma için uğraşıyorum Xbee modülleri çözmek için bu ekte bulunan programlardan yararlanmak istiyorum fakat sürüm farkım var . 2009 kullanıyorum..

0 Kudos
Message 3 of 7
(6,625 Views)
Bu konuda bizler de size yardimci olabiliriz. Ofisimizle irtibata gecerseniz (www.ni.com/turkey) lisans konusunda ya da versiyon dusurmesi icin sizlere gerekli yardimlarda bulunabiliriz.

Kolayliklar dilerim.

Candan
(Bay) Candan CANER
National Instruments Türkiye
0 Kudos
Message 4 of 7
(6,620 Views)

HAL.lvlib

tests and examples.lvlib

kütüphanleri eksik olduğu için proje tam olarak açılamıyor. Kalan projeyi ve ana ekranı tam olarak 2009 sürümünde kaydettim.

Kolay gelsin 

0 Kudos
Message 5 of 7
(6,273 Views)

Çok teşekkürler.Eksik olan kütüphaneleri nereden temin edebilirim.

0 Kudos
Message 6 of 7
(6,267 Views)
Solution
Accepted by topic author Seyf

Eksik olan kütüphaneler bu işle ilgili varsa kullanılan sürücü ya da LV Toolkit olabilir. Kodu siz yazdıysanız yazmış olduğunuz LV sürümünde hangileri olduğu bellidir.Ya da kullandığınız donanım falan varsa ona ait sürücüleri indirmeyi deneyiniz.

0 Kudos
Message 7 of 7
(6,260 Views)