02-08-2010 12:56 AM
02-10-2010 03:10 AM
Bu forum sardı benı, biraz LABview kullanmaya başlasak fena olmaz. Ama önce öğrenmeliyiz.
Sayın Tolga Cengiz, Bir deneme sürümü ve Bir sürü teknik sorularla Buradayım
Forumu destekleyen arkadaslara tesekkurler...
02-18-2010 11:46 AM - edited 12-11-2013 04:35 PM
Merhabalar,
National Instruments Türkiye ofisimizin iletişim bilgileri;
National Instruments™
Kore Şehitleri Cad. No.1-A/7
Zincirlikuyu, Şişli İSTANBUL
Tel. +90-212-279-30-31
Fax +90-212-270-79-74
ni.turkey@ni.com
Teknik sorularınız için turkey.support@ni.com, ürün satışına yönelik talepleriniz için turkey.sales@ni.com elektronik posta adreslerimizden de bizlere ulaşabilirsiniz.
Saygılarımla;
Candan CANER
Satış Mühendisi
National Instruments Türkiye
02-28-2010 07:31 AM
Selamlar,
Labview Türkçe forum açılmış olması gerçekten çok güzel. Bilgi paylaşımının yanında Türkçe'ye ve Türkiye'ye her alanda daha fazla önem verildiğini de gösteriyor bence. Bu forumun açılmasında NI Türkiye'nin önemli etkisinin olduğunun da farkındayım.
Bu forum sayesinde sorularıma daha hızlı bir şekilde muhatap ve cevap bulacağımı düşünüyorum. Mümkün olduğu ölçüde Labview ve uygulamaları ilgili sorunlarınıza ben de cevap vermeye çalışacağım.
Zafer DEPE
ArGe Yazılım ve Uygulama Müh.
E3TAM A.Ş.
03-01-2010 06:17 PM
Merhabalar Zafer Bey,
Türkçe forumla ilgilenen herkes gibi sizden gelecek katkıları da memnuniyetle beklemekteyiz.
Sizin mesajınız nezdinde, küçük bir bilgilendirme yapmayı uygun gördüm: "NI Ürünleri ile İlgili Tartışmalar" Kullanıcı Forum'u sadece LabVIEW yazılımımız üzerine değil, National Instruments'in üretmiş olduğu tüm ürünler (yazılım, donanım, eğitim ve diğer servisler) üzerine bir tartışma alanı olarak kullanılabilir.
Saygılarımla;
Candan
03-02-2010 09:37 AM
Candan Bey tekrar selamlar,
Uzun zamandır Labview ile uğraşıyorum ya, sanırım kafayı labview ile bozdum iyice Forum deyince de aklıma NI Labview Discussion forumları geliyo. Şimdi farkettim Labview forumu olarak başlamışım sözüme
Bu forumda hem donanım hem de yazılım açısından bilgi paylaşımı olacağına eminim elbette. Ben de bildiğim kadarı ile hem donanım hem de özellikle Labview ile ilgili cevaplar vermeye çalışacağım. Bu forum sayesinde kendi sorulamıza da cevaplar bulabileceğiz inş.
Çok selamlar, iyi çalışmalar.
Zafer
Bu arada, ben çok önceleri NI forumlarına üye olmuştum. Kullanıcı adım "Zafer" ancak nasıl omuşsa forumlarda "turkey" görünüyor. Bunu nasıl düzeltebiliriz
03-03-2010 03:28 AM
Merhabalar Zafer Bey,
Kullanıcı adınızı değiştirmek için "NI web hesabı ile ilgili ayarlamar" sayfasındaki yönergeleri takip edebilirsiniz.
Selamlar ve de iyi çalışmalar.
Candan
03-03-2010 05:59 AM
01-11-2012 06:17 AM
Mehmet bey, ders materyallerinize talibim 🙂
03-01-2012 06:11 AM
Türkçe forumdan yeni haberim oldu. Yaklaşık 8 yıldır Labview ve NI ürünlerini kullanıyorum.
Bende edindiğim tecrübeleri paylaşarak forumunuza katkıda bulunmaktan memnuniyet duyacağım.
Mehmet SARIKOÇ
Proje Geliştirme Müdürü / Project Development Manager
PEKS Otomasyon Elektrik Elektronik Makine San. Tic. Ltd. Şti.
Beşevler Küçük San. Sitesi Yanı
Üçevler Mh. Erenler Sk. No:1
Nilüfer / BURSA
Tel : 0 224 443 74 21
Fax : 0 224 443 74 31
www.peksmuhendislik.com