NI Ürünleri İle İlgili Tartışmalar

cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

labview yüklerken hata

Herkese merhabalar,

Ben henüz yeni öğrenmeye başlıyorum labview'u ve ilk dakika da bi sıkıntı yaşadım. internetten indirdiğim zip dosyası unzip komutunu verince hata veriyor. dosyaları zipten çıkaramıyorum. zaten zip içerisindeyken de yükleme yapılmıyor sanırım. konuyla ilgili yardımınız olursa çok mutlu olurum.

herkese iyi çalışmalar diliyorum...

0 Kudos
Message 1 of 5
(5,829 Views)

eğerki aldığınız hatayı tam olarak anlatırsanız belki yardımcı olan çıkabilir.birden fazla hata çeşiti bulunmaktadır.

http://www.ni.com/trylabview/ 

bu sayfadan mı indirdiniz ? 

0 Kudos
Message 2 of 5
(5,824 Views)

evet buradan student olarak indirdim. ancak zip dosyasını açamıyorum. unzip yapmaya çalıştığım zaman ZIP damaged file C:\national instrument downloads\labview english\2012\product\labview|_ff_runtime_engine_2012\lvffrte\lvffrte.cab: bad crc.   diye bir uyarı veriyor. 

winrarla açtığımda yine çıkaramıyorum zaten. autorun diyince de C:\users\muzaffer\desktop\2012lv-wineng.exe. : unexpected end of archive diye bir uyarı veriyo.

0 Kudos
Message 3 of 5
(5,813 Views)

Dosyayı bilgisayarınıza tekrar indirmeyi denediniz mi ? belki indirme sırasında bir eksiklik olmuştur.Bende aynı link üzerinden daha önce indirmiştim fakat bir aksilik olmadı.Tam hatırlamıyorum hangi yolu izlediğimi .Başka tecrübesi olanlar sizi yönlendirecektir.öncesinde tekrar indirmeyi deneyiniz belki sonuç alırsınız.

0 Kudos
Message 4 of 5
(5,785 Views)

Aslında Labview ile ilgili değil sorun zip ve rar indirmelerindeki sıkıntıdan kaynaklanan crc hatası. Tekrar indirmeyi ve mümkünse bir download manager ile indirmeyi deneyin. Sorunsuz şekilde çıkacaktır dosyalarınız zipten.

0 Kudos
Message 5 of 5
(5,771 Views)